Volkswagen Club Fest 2016 Episode VII  logo

1-2 april 2017 - Интер Експо Център - София

Volkswagen Club Fest - Еволюция на страстта - Събитие от фенове за фенове

Изложението се организира от Клуб на привържениците на Фолксваген в България с подкрепата на Порше БГ ЕООД - официален вносител на Volkswagen за България. Традиционен домакин на събитието за пета поредна година е Интер Експо Център София.

Дата на събитието – 1 и 2 април 2017 година.
Време на провеждане – от 9:30 до 17:00 часа.
Локация – Интер Експо Център София.
Цени на билетите – 5 лева, за ученици до 16 г.– 3 лева, за деца до 12 г. - безплатно.

Какво ще видите на Volkswagen Club Fest 2017 - Еволюция на страстта?

За седмото издание на Феста сме предвидили много награди, томболи и естествено десетки уникални автомобили на фенове от България и чужбина!

*Очаквайте повече подробности скоро!

Удобства за посетителите

Знаем колко е приятно да заведете детето си и да му покажете лъскави коли, блясък на камери и фотоапарати, един приятен ден сред усмихнати фенове на автомобилите. Затова и сме се постарали да ви осигурим всички необходими удобства, за да се чувствате добре сред нас:

Детски кът – Както и в предишните години, ще има голям детски кът с професионални аниматори, които да се погрижат за вашите хлапета. Избягайте от звука на прахосмукачката и елате на разходка и непринудени разговори с приятели.

Бар за закуска и обяд – Специално оборудван бар, в който можете да закусите, обядвате, с вкусна храна или просто да изпиете по едно кафе, с нещо сладко. Цените няма да са високи а храната ще е вкусна – ще ви хареса.

Паркинг – паркинга за гостите на събитието е безплатен и има място за всички. При нужда, в района функционира и новият платен обществен паркинг под Цариградско шосе.

Градски транспорт – за тези от вас, които предпочитат да оставят автомобила в почивния ден метростанция – "Цариградско шосе" е на броени метри от входа на зали 5 и 6 на Интер Експо Център.
Виж повече