Volkswagen Club Fest logo

1-2 април 2017 - Интер Експо Център - София

Партньори и спонсори на Volkswagen Club Fest

Порше БГ

Порше БГ е дъщерна фирма на австрийския холдинг Porsche Salzburg, една от най-големите европейски компании за търговия с нови автомобили с централа в Австрия. На българския пазар Порше стъпва преди 7 години като вносител на Фолксваген, а през 2005 поема и Ауди. Фирмата работи с добре развита дилърска и сервизна мрежа с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на двете марки. Сервизните комплекси разполагат със специализирано оборудване и висококвалифициран персонал.

Интер Експо Център

Първият в София изложбен комплекс – Интер Експо Център, модерен и съобразен със съвременните изисквания. От 2004 г. член на UFI, а от 2006 г. – и на CEFA! Екипът на ИЕЦ може да Организира и проведе специализирани изложби, заедно с необходимото за целта проектиране, художествено оформление и изграждане на щандове. Могат да бъдат организирани различни по вид делови събития: конгреси, конференции, семинари, промоции, презентации, церемонии, фирмени тържества и много др.

ЕКО България ЕАД

ЕКО БЪЛГАРИЯ ЕАД е създадена през юли, 2002 г. Ние сме част от Hellenic Petroleum Group, която е най-голямата търговска и индустриална група в Гърция, и играе решаваща роля в развитието на енергийния сектор в региона на Югоизточна Европа.

Компанията разпространява своите продукти и предлага услугите си чрез мрежа от 82 бензиностанции ЕКО и 4 петролни бази в цялата страна.

MOTUL

Мотул е световноизвестна фирма основана преди повече от 150 години в САЩ. Нейните висококачествени смазочни продукти се използват от милиони потребители по цял свят, както за всекидневна употреба, така и в професионалните моторни спортове - WRC, 24 часа на ЛьоМан, NASCAR, Moto GP и др. Мотул е първата фирма, която създава напълно синтетично моторно масло през 60-те години на миналия век и първата фирма разработила естерна синтетика на растителна основа. Маслата Мотул можете да закупите на преференциални цени от нашия онлайн магазин.