Volkswagen Club Fest logo

1-2 април 2017 - Интер Експо Център - София

Събитието дава възможност на изложителите да представят своите продукти и услуги

Volkswagen Club Fest е събитието в началото на пролетта, с което стартира новият сезон и което зажаднелите за автомобилни емоции очакват с нетърпение. И тъй като е организирано "от фенове за фенове", ние знаем как да привлечем вниманието им.

Освен Volkswagen, изложението включва и автомобили от марките, част от VAG концерна – Audi, Seat, Skoda и други. Volkswagen Club Fest е широко отразен чрез автомобилните медии в България, и традиционно се обсъжда във всички автомобилни форуми.

Всичко това, и изцяло позитивните отзиви от предишните четири поредни издания, правят Volkswagen Club Fest подходящото място за представяне на всеки бизнес пред широк кръг от автомобилни ентусиасти с разностранни интереси.

Възможности за представяне на феста

Изложители на феста

За участие във Volkswagen Club Fest сме разработили няколко примерни пакета, но съществуват и други възможности, които могат да бъдат комбинирани по Ваше индивидуално желание. Ето някои от тях:

Участие с рекламен щанд

Налични са разнообразни варианти за наемане на рекламни щандове, а при желание можете да монтирате и Ваш щанд върху избрана демонстрационна площ.

Демонстрационни площи

Можете да използвате тези площи за разполагане на свой фирмен автомобил, щанд, техника или оборудване, чрез които да се представите пред посетителите на Volkswagen Club Fest.

Собствени промоутъри

Промоутърите могат да раздават флаери на посетителите или по друг начин да рекламират продуктите и услугите на Вашата компания.

Рекламни винили

Интериорът в залата традиционно ще бъде украсен с големи винили (5 x 4 м.), които представят моменти от наши събития. Сред тях могат да бъдат поставени и Ваши рекламни винили.

Реклама в сайта на феста

Всички изложители и партньори на Volkswagen Club Fest ще бъдат представени в сайта на изложението чрез лого, линк или по друг избран от Вас начин.

Участие в клиповете за феста

Един рекламен клип преди събитието и един след него, който показва какво се е случило. Клиповете се качват в сайтовете за видео споделяне и се публикуват във всички автофоруми и онлайн автомобилни медии.

Реклама в един от най-големите автомобилни форуми в България

С повече от 25 000 уникални посетители на ден, Вашта реклама, публикувана на http://vwclub.bg, ще достигне до голяма част от автомобилните ентусиасти в България.

Описаните възможности за реклама и партньорство могат да бъдат използвани поотделно или в създадени от Вас комбинации. На разположение сме да обсъдим и всяка друга Ваша идея за рекламна кампания по време на Volkswagen Club Fest.

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас:

Тел: +359 888 237 751

E-mail: fest@vwclub.bg

изложители 3 изложители 1 изложители 2 изложители 8 изложители 4 изложители 5 изложители 6