Volkswagen Club Fest logo

1-2 април 2017 - Интер Експо Център - София

За участници на Volkswagen Club Fest 2017 -Еволюция на страстта

Ако желаете да участвате със своя автомобил, моля запознайте се с информацията по-долу.

Голямата награда за един от участниците ще бъде посещение на най-голямата среща на VAG фенове на езерото Worthersee в Австрия, спонсорирано от Клуб на привържениците на Фолксваген в България (VWclub.bg)

Често задавани въпроси

Къде се провежда феста?

Традиционно домакин ще бъде Интер Експо Център София в зали №5 и №6.

Кога се провежда феста и кога трябва да бъдат там автомобилите?

Изложбените дни на феста са 1 и 2 април 2017 г. Избраните участници ще трябва да предоставят автомобилите си за подреждане в залите на 31.03.2017 г., петък, като автомобилите няма да могат да напускат залите до неделя вечерта. Точният час за представяне на автомобила ще бъде обявен за всеки автомобил допълнително според изготвен график за подреждане на залите.

Има ли такса за участници на феста?

Участието на феста е напълно безплатно. На участниците на феста, които не са от София и нямат къде да отседнат ще бъде осигурен хотел. Също така за участниците, които пристигат от далече ще бъде осигурена и финансова помощ, която покрива част от разходите за гориво.

Ще бъде ли колата ми под охрана по време на феста?

По време на изложението автомобилите се охраняват от организаторите на мероприятието, както и специално наетата охрана. Силно препоръчително е присъствието на всеки собственик до своя автомобил в дните на феста - събота и неделя - така той ще може да се срещне с феновете и да даде повече информация за колата си. Извън работното време на феста (вечерта и през нощта), залата се заключва и е под охрана.

Как да кандидатствам за участник?

За да попълните заявка за участие, натиснете ТУК. Подборът ще бъде извършен от организаторите чрез специално жури. Заявки можете да изпращате и на и-мейл: fest@vwclub.bg като запазите структурата на въпросите и отговорите от горния линк.

До кога се приемат кандидатури?

Крайният срок за кандидатстване е 28.02.2016 г., но не е препоръчително да чакате крайния срок.

Как да разбера дали съм избран?

Всички собственици на избрани автомобили ще бъдат уведомени най-късно до 13 март 2016 г.

Как да подготвя автомобила си за феста?

Очакваме всеки участник да почисти добре автомобила си вътрешно преди да го докара пред залата. На място пред входа на залата ще бъде осигурена автомивка за външно измиване, така че да не се притеснявате, че ще се изцапа по пътя.

Как да подготвя презентацията на автомобила си?

Помислете за нещо оригинално и креативно при презентацията на своя автомобил. Ето и няколко примера за това как може да изглежда представянето на един автомобил на феста Пример 1, Пример 2, Пример 3, Пример 4. Използвайте въображението си! Ако имате нужда от съдействие - свържете се с нас.

Как се избира победителят в конкурса за автомобил на публиката?

Всеки посетител на феста, който е закупил билет получава анкетна карта, в която трябва да посочи изложбения номер на автомобила, който му е харесал най-много на феста. Автомобилът с най-много гласове печели голямата награда.

Какво представлява голямата награда за участник на феста?

Голямата награда е....

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас

Тел: 0888237751

E-mail: fest@vwclub.bg

Участници на феста 1 Участници на феста 4 Участници на феста 2 Участници на феста 3 Участници на феста 9 Участници на феста 5 Участници на феста 6 Участници на феста 7 Участници на феста 8